Image result for TAHNIAH

Mulakan Langkah anda di sini...kerana setiap kejayaan mestilah bermula dengan langkah yang pertama!.

Ini merupakan pra pendaftaran yang mana tiada sebarang pembayaran diperlukan dan segala maklumat berkenaan anda akan dirahsiakan.

Dengan mengisikan dan menghantar borang di bawah, bermakna anda bersetuju untuk untuk menyertai kempen pengiklanan AutoWeb sebagai Bahan PROMOSI. Anda hanya perlu sebarkan laman web seperti di bawah, secara online dan akan memperoleh Pelanggan baru bila mana terdapat sebarang pendaftaran yang menggunakan link website anda.

Web Replika dengan sistem Autoweb ini hanya khas diberikan kepada ahli2 Group Myonetelco2u / DEALER 1STEP yang berbayar sahaja. dimana setiap Pendaftaran Dealer 1STEP atau pembelian simkad ONEXOX pertama akan mendapat web ini sebagai bantuan promosi2 dengan lebih berkesan

Contoh link website anda adalah seperti berikut:-

http://www.myonetelco2u.com/username-anda

* Semua ruangan bertanda bintang perlu diisi.


LOGIN INFORMATION
Username*
Password*
Confirm Password*
   
PERSONAL INFORMATION
  Sila masukkan nama dan alamat dibawah dengan betul. Penghantaran akan dibuat terus ke alamat seperti yang anda masukkan.
Nama*
No IC *  
Email *  
Alamat*
Poskod*
Bandar*
Negeri*
   
  Pastikan maklumat No telefon anda adalah tepat. Maklumat terkini akan sentiasa dikemaskini terus ke telefon anda
Tel *
Tarikh Daftar
Penaja
Sila pastikan anda telah memasukkan nama sponsor/upline anda dengan ejaan yang betul. Sekiranya anda tidak memasukkan sebarang nama di dalam ruangan tersebut, sistem secara automatik akan meletakkan admin sebagai sponsor/upline anda.