Pilihan Pelan Simkad Terbaru, Orang Kaya Jangan Baca 

Terdapat banyak perbezaan pelan simkad dahulu dan kini. Hanya mereka yang kaya dan tidak kisah membazir sahaja tidak perlu menyemak pelan simkad mereka. Namun selaku rakyat marhaen, kami suka mengajak dan mengingatkan supaya kita menyemak pelan simkad yang kita langgan terutama sebelum 2016.

Antara alasan yang kerap kita dengar adalah mereka sayang nombor mereka untuk bertukar operator. Tahukah anda, anda boleh mengekalkan nombor anda walaupun berpindah operator? Alasan kedua adalah selesa dan terbiasa dengan pelan sekarang, adakah pelan sekarang memberi nilai yang berbaloi berbanding pelan terkini? Tepuk dada tanya selera.

Dalam hal berkenaan dengan Simkad OneXOX ini. Ada 3 benda yang perlu anda lihat iaitu SIMKAD JIMAT dan SIMKAD JANA DUIT. Dua dua ini ada kepada Simkad OneXOX ini. Simkad buat duit di pasaran seperti yang saya nyatakan di atas tadi kesemua dijual berharga di lebih RM10. Ada yang RM30, RM47.70, RM79 dan juga RM90. Hanya OneXOX sahaja dijual dengan harga RM10 SAHAJA. Ini sahaja sudah cukup untuk menunjukkan simkad ini adalah simkad yang murah dan mudah dijual.

Bagaimana pula dengan kadar asas panggilan, sms dan internetnya? Di halaman ini saya akan menceritakan asas sahaja buat anda. Ada halaman lain khas yang saya sediakan untuk penjelasan lanjut berkenaan kadar panggilan call, sms dan juga internet Simkad OneXOX ini. Lihat di bawah ini.

 • Kadar Panggilan Sama Rangkaian = 15 sen / minit
 • Kadar Panggilan Lain Rangkaian = 18 sen /  minit
 • Kadar SMS Sama Rangkaian = 5 sen / sms
 • Kadar SMS Lain Rangkaian = 10 sen / sms
 • Kadar Internet 1.5GB = RM28
 • Kadar Internet 3GB = RM48
 • Kadar Internet 4GB = RM58

Ada orang tanya apa kelebihan Simkad OneXOX ini? Simkad sudah jimat dan murah. Apa lagi apa yang anda mahu? OneXOX memberikan anda

 • Cas panggilan serendah 5 sen sahaja untuk panggilan di bawah 10 saat,
 • Simkad expired (validity) bertahan selama 2 tahun 4 bulan
 • Dapat 1800 free sms untuk setahun
 • Internet berkelajuan tinggi 4G
 • 10 nombor rakan dan keluarga untuk lebih jimat
 • Anda perkenal Simkad OneXOX kepada rakan, anda dapat 6% komisen sampai bila bila.
 • Layak jadi agen/subdelaer/dealer dengan keuntungan komisen 10%

Di atas ini rasanya cukuplah perkongsian saya secara asas tentang Simkad OneXOX ini. Maklumat lanjut anda boleh whatsapp saya nanti.

Sedikit tambahan buat anda. Apabila anda menjual dan mempromosikan Simkad OneXOX ini. Anda sebenarnya menjual simkad ini kepada 2 bahagian. Iaitu anda menjual Simkad OneXOX kepada orang ramai yang mahu menggunakan simkad murah jimat dan simkad jana pendapatan. Kenapa jimat? Ini kerana telco OneXoX salah satu telco yang memberikan kadar panggilan yang rendah. Tidak percaya? Anda bandingkan dengan telco lain. Dan yang kedua, Simkad OneXOX juga adalah simkad jana pendapatan. Anda berpeluang promosi dan mendapat komisen reload ahli tajaan anda sehingga 6%, walaupun anda hanya seorang pengguna biasa

Katakan anda perkenal dan promosi Simkad OneXOX ini kepada 100 orang. Dan setiap dari 100 orang ini tambah nilai reload Simkad OneXOX sebanyak RM50 sebulan. Komisen yang bakal anda dapat dalam bulan itu adalah RM50 x 100 x 6% = RM300 sebulan.

Orang pakai simkad mana ada mahu tukar simkad setiap bulan. Mereka akan terus pakai simkad tersebut selagi ianya bagus buat mereka. Bayangkan mereka setiap bulan topup, maka setiap bulanlah anda dapat komisen. Inilah salah satu pendapatan pasif yang sangat menarik. Anda sudah nampak? Menarik? Anda kena ingat!!! Dalam OneXoX, pendapatan anda bukan hanya Level 1 sahaja. Anda boleh dapat sampai level 4. Jadi ada potensi yang besar untuk anda jana income.

Tidak kira siapa anda. Anda mahu simkad jimat atau buat income, Simkad OneXOX adalah satu satunya simkad yang boleh memberikan anda akan apa yang anda mahukan. Jom beli dan jadi ahli OneXOX sekarang dengan hanya hubungi saya melalui Whatsapp sahaja. Jom.

Pilihan di tangan anda, namun jika anda tiada masalah kewangan aka kaya, anda boleh mengabaikan nasihat kami.

 

 

 

 

SILA LIKE PAGE RASMI KAMI

   Page FB : myonetelco2u                        Group FB : myonetelco2u.com